• 0700 20 850
  • 034 444 652
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Image
Image

ЗА НАС

РАДИО СОТ ООД е частна компания, осъществяваща централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг – център, автопатрулна охрана, физическа охрана и пожароизвестяване на обекти. РАДИО СОТ ДАИКС започна разширяване на дейността си чрез застъпване на значително по-голям териториален обхват. Към настоящия момент охраняваме обекти в 82 селища на област Пазарджик и съседните области – София, Пловдив и Смолян. През изминалите 23 години, успяхме да превърнем нашата организация в конкурентна компания, с опит и традиции в областта на охраната и сигурността.
РАДИО СОТ ДАИКС притежава лицензи за извършване на охрана на имуществото на физически и юридически лица за обекти на територията на цялата страна, за охрана на ценни пратки и товари, както и за охрана на мероприятия, съгласно изискванията на Закона за частната охранителна дейност (ЗЧОД). С индивидуална лицензия, издадена от Държавната комисия по далекосъобщенията, на РАДИО СОТ ДАИКС ООД са предоставени за ползване няколко честотни канала за извършване на пряка охранителна дейност. РАДИО СОТ ДАИКС притежава разрешение от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” - МВР за поддържане и обслужване на противопожарни системи и съоръжения на територията на Република България. 
Фирмата притежава сертификат: за внедрена система, за управление на качеството, която е в съответствие с международен стандарт ISO 9001:2015 с цел създаване увереност на своите клиенти, че ще получат услуги съобразени с техните очаквания, както и с приложимите нормативни разпоредби и изисквания.
 

ЗА НАС

РАДИО СОТ е частна компания, осъществяваща централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг – център, автопатрулна охрана, физическа охрана и пожароизвестяване на обекти.

НОВИНИ

КОНТАКТИ

0700 20 850  | 034 444 652

radio_sot@abv.bg

Пазарджик, ул. Гурко 2

© 2024 РАДИО СОТ. Всички права запазени.