• 0700 20 850
  • 034 444 652
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Image
Image

ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ

РАДИО СОТ ДАИКС  е гарантиран партньор в пожароизвестителните услуги, предлага надеждност и професионализъм. За пожароизвестяването от огромно значение е  откриването на пожара във възможно най-ранен етап, чрез монтиране на най-подходящата пожароизвестителна техника.  В зависимост от пожарния риск, сграда и конкретното приложение, пожароизвестителните системи, които проектираме и изграждаме са конвенционални и адресируеми. Независимо от вида на системата, пожароизвестителните централи са с лесен и интуитивен за работа потребителски интерфейс. Това дава възможност, служителите по безопасност на обекта да реагират незабавно и да предприемат правилните действия в случай на алармено събитие.
Фирмата предоставя цялостно проектиране, доставка и изграждане на пожароизвестителни системи. Предлага висококачествена пожароизвестителна техника и устройства. Системите, монтирани от РАДИО СОТ ДАИКС са с 24 месеца гаранция, с 24-часов мониторинг, 7 дни в седмицата. Предлагаме индивидуални консултации и изграждане на интегрирани към СОТ самостоятелни системи за пожароизвестяване
 
РАДИО СОТ ДАИКС отговаря на всички нормативни изисквания:
  • сертификати за поддръжка и профилактика на противопожарни системи.
  • нормативни документи, отговарящи на стандарт БДС EN 54.
  • спазване изискванията на стандарта за пожароизвестителни инсталации - БДС EN54-14 и Наредба №8121з-647 от 1 октомври 2014 г. за правилата и нормите за пожарна безопасност при експлоатация на обектите.

ЗА НАС

РАДИО СОТ е частна компания, осъществяваща централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг – център, автопатрулна охрана, физическа охрана и пожароизвестяване на обекти.

НОВИНИ

КОНТАКТИ

0700 20 850  | 034 444 652

radio_sot@abv.bg

Пазарджик, ул. Гурко 2

© 2024 РАДИО СОТ. Всички права запазени.