• 0700 20 850
  • 034 444 652
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Image
Image

КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

Системите за контрол на достъп, монтирани от РАДИО СОТ ДАИКС осигуряват централизирано управление и контролиран достъп до помещения, сгради, асансьори и др. Системите за контрол на достъп имат две функции: охранителна и регистрираща. От една страна ограничават достъпа на нежелани субекти до обекта, а от друга регистрират и контролират присъствието и работното време на персонала. Достъпът се осъществява посредством безконтактна чип карта или чип, като при прочитане на картата от контролер се извършва проверка за правата на достъп, ако той е разрешен се подава сигнал за отключване към електромагнитен механизъм. Има и възможност за отчитане на време на влизане, време на излизане, време на престой, както и модул за работно време (изчисляване на изработени часове, смени и заплати).
Съществуват най-различни решения в зависимост от нуждите на нашите клиенти. Фирмата предлага безплатен оглед в рамките на градовете, които оперира. Системите монтирани от РАДИО СОТ ДАИКС са с 24 месеца гаранция, като фирмата предлага и следгаранционна поддръжка.

ЗА НАС

РАДИО СОТ е частна компания, осъществяваща централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг – център, автопатрулна охрана, физическа охрана и пожароизвестяване на обекти.

НОВИНИ

КОНТАКТИ

0700 20 850  | 034 444 652

radio_sot@abv.bg

Пазарджик, ул. Гурко 2

© 2024 РАДИО СОТ. Всички права запазени.